image

Det har i kveld vært hektisk aktivitet i smøreboden, og skiene er klare til dyst i morgendagens Vestmarkrunde. Det har også blitt tid til en løpetur med innlagte stigningsløp. Bærum Skiklubb lover supre forhold og en rask 20km. Start og mål er flyttet fra Skoglund til Vestmarsetra. Dette antas å gjøre starten svært tøff. Tar jeg ikke mye feil bærer det rett inn i monsterbakken opp Grønlandsveien! Formen er vel ikke helt på topp, men dette blir moro uansett! Første start er kl. 10, og siste løper skal være sendt avgårde 20 minutter senere. YR lover lett snøvær, noe som anses som en fordel for alle andre enn den som drar feltet. Det vil mao være en fordel for meg…

Planen er å åpne rolig, men det hører med til historien at planen alltid er å åpne rolig, og det har til dags dato ikke skjedd…
Rapport kommer…..