Såkalte eksperter sikre i sin sak

De selvoppnevnte langløpskjennerene er unisont enige; Petter Northug har ingen sjanse mot langløpsspesialistene!
Nils Marius Otterstad er sågar overbevist om at Northug blir kjørt av etter 2 mil! Jommen sa jeg smør! La det være helt klart; Man begynner ikke med langløp uten grunn, eller for å si det på en annen måte: Du begynner ikke med skiorientering dersom du er god i langrenn! All respekt til langløpsspesialistene, men de rekker ikke Petter til tærne, hverken når det gjelder staking eller noen annen teknikk.

Mosjonister hevder seg i langløp

De aller vasseste mosjonistene henger faktisk brukbart med i de store langløpene. Faktisk hender det at folk med full jobb, og vel så det, er topp 20 i Vasaloppet. Skulle likt å se det samme i OL eller VM!
Thomas Alsgaard er et godt eksempel, med svært begrenset grunnlag presterte han å bli nr. 5 i Vasaloppet. Tror neppe han hadde blitt nummer 5 i VM med det samme grunnlaget.

Petter i form vinner Marcialonga med en stav

En Petter Northug i bra form, vinner Marcialonga som han vil, det er jeg overbevist om. Han må selvsagt være i bra form og ta det på alvor, men jeg mener han er på et mye høyere nivå enn de som bare satser langløp.
Det er mulig at han ikke har tilstrekkelig med staketrening under vesten til å vinne Marcialonga, men når vi kommer til Vasaloppet om 40 dager, er jeg sikker på at vi får se en Petter som blir lei å slå!

Heia Petter!