Fin flyt
Kveldens OBIK-renn gikk på usedvanlig flotte forhold, med faste fine spor. Som vanlig måtte det smøres for langt mildere vær enn de 7 kuldegradene som det fakstisk var. Jeg gikk på Rode violet og hadde spikerfeste. Føler at jeg etterhvert har knekt koden på de tøffe løypene i Kollen. Det som gjelder er rett og slett å holde litt igjen hele tiden. Alltid gå rolig inn i motbakker, for så å prøve å jage litt over toppen.

Ny pallplass
For andre gang i år ble jeg nummer 3 og det er jeg superfornøyd med! Synes selv at jeg leverte årsbeste, i alle fall teknisk. Så har jo også planen vært å være i form til Marsjen på lørdag. Nå venter rolige dager, ihvertfall treningsmessig. Noe annet er det med jobben…. “Deltidsjobben” har tatt fullstendig overhånd, og ødelegger mye for skisatsinga:)

Kommer tilbake med forhåndsomtale av HK-Skimaraton..