I morgen tidlig klokken 8.15 braker det omsider løs i Sørkedalen! Som løypeprofilen viser er det en knallhard, men flott tur som venter 6000 deltagere. Det meldes om fantastiske forhold i traseen, og temperaturer på ca. 10 kuldegrader. Det er også ventet at solen vil stikke frem utover dagen. Det er med andre ord duket for et skikkelig skirenn på godt gammeldags vinterføre. Jeg gleder meg som en unge, og kan knapt vente….

Skiene er klare
I boden står et par nypreppa godski klare til dyst. Denne gangen har jeg gjort det enkelt, LF6 med Skigo 105 pulver som topping. Ikke noe hokus pokus, men jeg mener jeg har et par som skal gli bra på det kalde føret som er meldt.

Beina høyt
Det eneste som gjenstår nå er å ligge med beina høyt i kveld, og kjenne på at superformen kommer krypende inn i kroppen. Det har blitt to ufrivillige “hviledager”, da det har vært mye å gjøre på jobben, og takk for det!

Ønsker alle som skal gå lykke til, og heier spesielt mye på alle fra Team NPRO2! Kjør hardt!