Februarbadet er i boks, 10 måneder igjen..

image

Nydelig vær gjorde det enkelt å gjennoføre februarbadet

I dag var det klart for å ta en svømmetur ved Nes Hageby båtforening. Vi har da gjort unna 2 av årets 12 måneder, og jeg ser ikke bort fra at det verste er gjort. Vi må jo kunne håpe på varmere vann i slutten av mars. Som bildene viser var det et praktfullt vær som møtte oss ved fjorden i dag. Det var utrolig deilig å kjenne solen varme da vi hadde fått på oss klær igjen.

image

Jeg greide 14 svømmetak, noe som i grunn var mer enn nok! Som ansiktsuttrykket viser var det ikke bare deilig…

image

Her er Pia på vei opp av vannet, mens Karl Emil lurer på hva Mamma tenker på!

image

Etter at vi hadde vært på stranda bar det til Dikemark for skileik. Minstemann viser store fremskritt og gleder seg til å vinne Barnas Birkebeinerrenn! Jeg avsluttet aktivitetsdagen med en langtur i Kjekstadmarka, som egentlig skulle være med feste på skiene. Det viste seg derimot at zeroski ikke var tingen i dag og det ble 2.30 staking på blanke ski i dag også. De gode nyhetene er at jeg følte meg nesten bedre enn i går! Dette må bli bra i Vasan!

image