Ufrivillig hviledag

Akilles krangler igjen
Etter å ha kjørt kroppen ganske hardt i det siste, er det nå på det rene at akilles skriker etter hvile. Må derfor ta det med ro i dag. Hadde planlagt stakedrag i motbakke, men det må altså vike for sofaligging og slabbedaskeri. Det hører med til historien at jeg har trent en styrkeøkt i dag morges, så helt hviledag blir det jo ikke. Det blir sannsynligvis ikke noe trening i morgen heller, da det er planllgt avreise til Rendalen ca. rundt lunsj. På fredag derimot blir det trening, og starten på siste innspurt mot Vasaloppet 2012. Planen er å kjøre litt korte, men harde langturer i helgen, såkalte progressive langturer. Dette skal gi form og etter hvert overskudd til det sganomsuste skirrennet i de svenske skoger.

Tusler tidlig hjem fra jobb og henfaller til sløvtasseri…

1 Comment

  1. Eller så kan det hend edet blir en bitteliten sykkeltur bare for å holde kroppen i gang…
    Er visstnok ikke bra for helsa å ta det helt med ro….

Leave a Reply