Kort rapport fra Rendalen

image
Karl Emil ligger i hardtrening til Barnas Birkebeinerrenn.

image
Victoria tok på seg jobben som pressefotograf

image

image
Perfekte forhold møtte oss i Renåfjellet i dag. Fantastiske løyper i supert Vasaloppsterreng ga en flott ramme for dagens raske langtur. Tenker at i dette området, skal mye av grunnlaget for neste sesong legges. Ikke nok med at det er fine løyper med relativt lite trafikk, det er mer eller mindre ideelt for staketrening mot Vasaloppet. Lange flater og slake fine bakker som innbyr til staking.

image

Dagens økt ble en rask langtur på 2.20, med relativt mye staking, men også hurtig diagonalgang med noen harde drag. Formen er ikke helt på topp enda, men det kommer…. Regner med å kjøre omtrent samme økta i morgen, kanskje litt roligere. Nå er det tid for en øl, mens pinnekjøttet koker i kjelen. Kjenner at det er deilig å være Oslosk i Rendalen.

image

image

Hytta.

imageSmøreboden

1 Comment

  1. Dagens økt ble 2 timer rolig langtur klassisk. Føler
    meg dessverre ikk helt i slag, men hpper det kommer til neste søndag. Forholdene eri hverfall førsteklasses i Renåfjellet fremdeles:-)

Leave a Reply