image

Her sees Pia i fint driv på vei mot mål. Legg også merke til det store smilet:-)

image

En tydelig stolt Pia rett etter målgang på dagens 15 km.

Tradisjonen tro stilte Pia og Edel på strek i Inga-Låmi, totalt uten treningsgrunnlag. Edel stilte sågar med en brukket tå! Det gjorde ikke saken noe bedre at smøresjefen(undertegnede), hadde smurt skiene deres litt vel glatte. Til smøresjefens forsvar kan det legges til at det ble mildere enn prognosene tilsa. Begge to tok seg imidlertid rundt løypa i fin stil og ankom målområdet uten å ha tatt seg nevneverdig ut.
Grattis til dere begge!

Like etter at Pia var vel i mål, kom det en kraftig vindrosse og plutselig så vi Inga Vertshus (telt) komme flygende gjennom lufta og lande ca. 50 meter bortenfor der det sto! Etter det vi har hørt, ble fire personer skadet, men ingen alvorlig, heldigvis.

image
Andre måtte ta seg av å kose seg. Her sees Karl Emil i full gang med fråtsing:-)

image
I ettermiddag skulle jeg gå en totimers klassisk langtur med litt trykk. Det endte med at det begynte å blåse så kraftig at jeg valgte å snu litt tidligere enn planlagt. Totalt ble det 1.45 i snøføyka. Formen er ikke helt der jeg hadde håpet, men regner med at det blir superskarpt føre i Birken:-)