Årets fineste skirenn

image

Karl Emil klar for en km i Barnas Birkebeinerrenn

image
Pappa måtte finne seg i å stille bak denne gangen:-)

image
Idrettsgleden var enorm på Barnas Birkebeinerrenn på søndag. Her snakker vi om ca 1000 barn fra 2-10 år, som virkelig følte seg som vinnere. Da speaker spurte en startpulje om de var klare til å gå, ropte den forbipasserende lederen av gutter 10 år JA av full hals! Karl Emil strålte av lykke over å få delta. Han gikk i klasse 6 år og yngre, og som treåring sier det seg selv at de fleste gikk fortere enn ham. Dette betød null og niks for ham, og i det vi kjørte ned en bakke utbrøt han: Vi vinner! Det virket på meg som om alle barna hadde en topp dag på ski med startnummer på brystet og sekk på ryggen. Alle var blide og fornøyde, ingen spisse albuer og ingen ukvemsord. Her har vi såkalte voksne mye å lære!

Jeg har ihvertfall bestemt meg for å ta med meg denne fantastiske opplevelsen inn i lørdagens Birk:-)
image
Vi vinner!

imageEndelig er medaljen sikret, og en stolt gutt kunne labbe videre til saft og bolleutdeling:-)

2 Comments

  1. Lykke til på lørdag Supercolumna!!!

  2. Takk! Lykke til til deg også St. Patrick!
    Mulig vi sees på Rena:) Nå ser det jo ut som det skal bli skarpt føre også.
    Tror det er meldt kuldegrader gjennom hele løypa!

Leave a Reply