Knallbra treningsdag
Startet dagen med en times løpetur i OK tempo i et fantastisk vær. Deilig å være i gang med løping igjen. Føler at formen er bra og at løpssteget er helt OK. Litt smånifst å løpe på asfalt med en kropp som ikke alltid har likt det. Gleder meg til det blir bart i skogen i Asker også.
Litt senere på dagen var det klart for marsbadet, og med det en ørliten svømmeøkt på ca. 6 svømmetak:-)

image
På vei ut i sjøen for svømmeøkt…

image
Dagen ble avsluttet med årets første tur på landeveissykkelen, herlig! Hadde nesten glemt hvor fint det er å trille nesten lydløst avgårde:-) Når det i tillegg var vær til å sykle i kort, var det intet mindre enn supert! Så får det heller være at jeg gikk på en liten smell da jeg skulle opp Lierbakkene etter to timers sykling. Fyrstikkbeina er ikke helt med på sykling enda. Det er også på det rene at pelsen må bort omgående! Sykle rundt med skjegg på beina er jo uhørt! I morgen blir det ny tur på landeveien; uten pels…