Triveligtse løpet på Østlandet

Sognsvann er absolutt stedet å være en onsdagskveld sommerstid, og i dag kjente også sola sin besøkelsestid! Med superarrangør og primus motor Heming Leira på plass, bare må det bli bra! SRM leverer alltid varene.

Blytungt med Enebakk Rundt i beina

For egen del ble det en vannvittig tung affære. Faktisk var det “all time low” hva løping rundt Sognsvann angår. Det var dog ikke overraskende at tre runder ville bli tungt, etter å ha kjørt Enebakk Rundt i går.  Det var likevel litt overraskende at jeg skulle miste følelsen i føttene der oppe! Har nok kjørt kroppen litt vel hardt i det siste, både med trening og jobbing. Nå er det muligens tid for å lytte til kroppen? Artig å prøve noe nytt…..

Neste onsdag skal jeg begynne å løpe litt fortere, og da bare en runde:)

Andre innlegg :