Årets første skikkelig lange sykkeltur
I morgen i 12-draget settes kursen nordover, med Hafjell som endestasjon. Vi er 5 gutter som skal sykle Oslo – Hafjell. det store spenningsmomentet denne uka har vært og er, været. YR har vært relativt negative i forhold til denne sykkelturen, men nå ser det “sånnogenlunde” ut. Dvs det er muligheter for oppholdsvær deler av turen… Vindretningen ser bra ut, i hvertfall så lenge vi kommer oss frem før det blir for sent på kvelden. To av oss har gjort turen tidligere, i alle fall nesten. I 2010 syklet vi Oslo – Lillehammer og den gangen hadde vi det som må ha vært det verste været i manns minne. Storm og motvind. Vi trøster oss med at det umulig kan bli verre, og nå er vi da også fem mann, noe som gjør det litt lettere å sykle.

Skiløping?
Pia og Karl Emil kjører bil oppover, og hele familien blir på fjellet til søndag. Det er rapportert om bra med snø, så planen er å få et par skiturer med pulk og grillkos. Det gleder jeg meg veldig til!

Rapport(er) kommer, kanskje til og med underveis…

Kvelden brukt til dugnad i barnehagen
I kveld har jeg vært på dugnad, og trent på kosting av gårdsplass:)

image
image