Gjennombrudd i barfotløpingen
Denne uken har vært meget lovende med tanke på løping med sko uten demping. Jeg har hatt tre økter på tredemølla og en økt i terrenget med de nyinnkjøpte Fivefingers Spyridon. Dette er terrengmodellen til Fivefingers. De tre øktene på mølla har vært på 30 minutters sammenhengende løping, som i seg selv er som en revulosjon å regne! Det hele ble toppet med 55 minutter på gjørmete blåsti i Vardåsen i går kveld. Som om ikke det skulle være nok ble sistnevnte økt gjennomført i stupmørke med hodelykt! Det bør også nevnes at blåsti i Vardåsen er tildels meget teknisk, med rikelig med steiner og røtter. Det hele forløp fullstending perfekt!

Må holde igjen
Kunsten nå blir derfor ikke å løpe nok, men tvert i mot og ikke bli for ivrig. Det er ikke min stere side å holde igjen, men klok av skade er det en optimistisk skiløper som går løs på neste ukes uforsiktige trening…

For meg er barfotløping som å oppdage løping på nytt. Dersom det skulle herske den mnste tvil; jeg er en helfrelst barfot og Fivefingers entusiast! Kan nesten ikke vente til neste løpsøkt:)