Kveldens Team NPRO 2-trening, 6x4minutter med staver i Korketrekkeren, ble akkurat så hard som forventet. Den ble nok kanskje litt hardere enn forvntet også. Jeg var jo klar over at mye jobbing og litt sparsomt med søvn ikke nødvendigvis er formutløsende, men at jeg skulle så til de grader møte veggen på det 6. og siste draget var en ørliten nedtur likevel…
Alt i alt må jeg si meg ganske fornøyd. Flere av dragene gikk helt OK.

Bra oppmøte
Det er etterhvert blitt bra med deltagere på Team 2-treningene, og kveldens beinharde seanse var intet unntak. Kan det ha vært opp i mot 20 stykker der da tro? Det er i alle fall svært moro at så mange finer veien til Korken en regnfull onsdagskveld:)
Første Æljhus med Fivefingers
Kveldens fottøy var altså Fivefingers Spyridon, og det må sies å fungere meget bra! Var litt usikker på om jeg skulle tåle det, men det var ingen grunn til bekymring. Skal tro om jeg ikke er ferdig med dempede sko for godt? Det eneste som var litt ubehagelig var å løpe ned til midtstuen etter endt økt, i tildels stummende mørke og ujevnt underlag, men også det gikk tålelig greit.

Nå er det bare å slikke sine sår og mønstre en form som foråpentligvis er noe bedre neste onsdag. Da skal jeg henge med alle seks dragene:)