Hvorfor skal vi spise steinalderkost?

Nytt kostholdsprosjekt
I en drøy uke har vi strammet ytterligere inn på det fra før sunne og naturlige kostholdet. Det er ingen hemmelighet at vi i vår familie i en årrekke har vært over gjennomsnitlig opptatt av et sunt kosthold. Vi har vel sant og si hatt rykte på oss for å være tildels fanatiske i matveien, uten at vi er enige i de ryktene.

Ut med korn, melk, poteter og svin
Vi har nå kuttet helt ut ovenstående matvarer og allerede etter en uke har jeg merket endringer på kroppen. På tross av at jeg spiser så mye jeg orker til alle måltider har, en fra før tynn kropp, blitt tynnnere. Føler meg bedre og særlig har astmasymptomer avtatt.

Her er en informativ film om steinalderkosthold:

Mer om steinalderkosthold og dets virkninger kommer i oppfølgende artikler:)

 

Andre innlegg :

2 Comments

 1. Interessant. Men, for å si med min gamle bestemor (som har levd veldig godt på klassisk norsk husmannskost i 88 år): På julaften… Da spiser du ribbe?!?!

  • Skiglad

   December 20, 2012 at 3:26 pm

   Ja, på julaften spiser vi selvsagt ribbe. Vi er ikke fanatiske, bare fanatiske. Det klassiske kostholdet din bestemor vokste opp på er ikke det samme som dagens kosthold. Hun har nok store deler av sitt liv spist tilnærmet økologisk kost uten sprøytemidler og miljøgifter. Maten hun har spist har nok, og er nok laget fra bunnen av med gode råvarer. Tipper hun har fått i seg minimalt med ferdigmat.
   Nå gleder jeg meg til jul med ribbe av villgris:)
   God jul!

Leave a Reply