Vanligvis vil jeg si at jeg bedriver mosjonsidrett, og til tider er jeg en svært aktiv utøver også. Vanligvis altså. De siste månedene har det blitt svært lite trening grunnet familieforøkelse, skader og stort arbeidspress. Jeg har likevel hatt et håp om å komme i nogenlunde form og rekke sesongstart på Sjusjøen i romjula. Nå er det håpet dessverre ute, ettersom vi har hatt et utbrudd av omgangssyke på hytta i jula. Dette har ført til at jeg stort sett har ligget på sofaen i dag, uten å ha hverken lyst eller ork til dra ut på ski. Er såpass bra nå at jeg gleder meg til en skitur i morgen.

Det er så fantastiske forhold i fjellet nå at bare det å kunne gå på ski gir nok glede. Det er jo tross alt ikke skiløper jeg er, men derimot familiefar. Nå ser jeg frem til rolige skiturer og kanskje blir det en tur eller to i slalombakken også:)