Greie forhlod ved Ilsetra

Konkurransevegringen herjer

Konkuranseplanen tilsa Romjulsrenn på Sjusjøen i dag, men form/helse tilsa rolig langtur i et forsøk på å finne med “sjæl”. Faktisk var jeg ganske nærme å finne meg også. Hadde en av mine beste treningsøkter på lenge da nesten 4 mil ble tilbakelagt på 2,45 med tildels lav puls. Det skremmer selvsagt ingen, men med den formen jeg har lagt for dagen i høst var det uten tvil et skritt i riktig retning!

Det er mye som tyder på at vegringen går sin gang og at Sørkedalsrennet også utgår med høye kneløft. Som om ikke det skulle være nok går nok også OBIK uten undetegnede på strek denne sesongen. Dette grunnet større press enn vanlig både på hjemmefront og jobbfront:( Skulle det derimot vise seg at ting løser seg på en eller annen måte vil selvsagt OBIK bli prioritert!

Flotte dager på fjellet

Vegring eller ikke, vi har hatt noen fantastiske dager på fjellet og det er, forhåpentligvis, en hel uke igjen av ferien!

Flere bilder som viser litt av den fantastiske stemningen på fjellet nå kommer når nettforbindelsen blir litt bedre….