Expedition Grenaderen 2013

Grenaderen neste, tross manglende grunnlag
Selv om treningsgrunnlaget svinner for hver dag som går, er jeg klarert for start i året Grenaderløp. Hvor lurt det er å stille i det sagnomsuste rennet uten så mye som et snev av form er usikkert, men jeg tar sjansen på å glede meg til en fin tur likevel. Det sies at man ikke er skiløper før man har fullført Grenaderen. Jeg er mao ikke skiløper, og det akter jeg å gjøre noe med på lørdag. Jeg fikk heldigvis gått en fem-milstur på lørdag før forkjølelesen tok overhånd. Dette var sesongens desidert lengste skitur til nå,  så jeg er godt forspent med langturer….

Skiprepp er overlatt til Milslukern
Etter å ha bommet tildels grovt med ski i de to rennene jeg har gått i år( les: ikke preppet ski i det hele tatt), var det en enkel avgjørelse å svinge innom Milslukern og levere skiene der, for å sikre at det i hvertfall blir gjort noe med dem før lørdag. Det er jo også greit å vite hvem som skal ha skylda dersom det går dårlig:)

Tung kropp
I skrivende stund kjennes kroppen tung ut, og den timen jeg har vært ute på ski i dag var ikke av det lette slaget. Jeg regner derfor med at alt snur til helgen og at de 9 milene går som en lek. Det er i hvertfall sånn det pleier å være:)

Løypeprofilen sier egentlig alt om hvor lett dette rennet er. Dette må jo bli moro og en dans på roser!

 

 

 

 

Andre innlegg :

2 Comments

  1. Grenaderen er en engangsopplevelse som må bare gjentas…..helst årlig. Vinterens vakreste eventyr. Jeg deler mine opplevelser fra 2011 her http://engelski.wordpress.com/2011/02/22/who-put-the-f-in-the-big-g/

    Lykke til
    Skihilsninger fra Engelski

Leave a Reply