Sesongen avrundet med bedriftsstafett på Ringkollen

image

Team NPRO preget bedriftsstafetten med sine 9 lag!

Bra sesongavslutning
I går kveld gikk bedritftsstafetten på Ringkollen av stabelen, og Team NPRO stilte med ikke mindre enn 9 lag fordelt på dame, herre og mixklassen. Jeg endte til slutt opp med å gå første etappe for et herrelag, forøvrig den samme etappen som ikke ukjente Børre Næss og Krister Sørgård gikk. Distansen var 3×3 km klassisk, noe som skulle passe meg utmerket. Etter den miserable innsatsen i Lillomarka på lørdag, var det likevel en slukøret Eivind som tuslet til start.

Voldsom fart fra start
Da startskuddet smalt dro Børre Næss avgårde i et forrykende tempo, og også diverse andre mindre meritterte løpere raste fra meg, og jeg følte meg ganske stiv tvert. Det kom dog raskt for en dag (kveld) at det ikke bare var jeg som var stiv, og etterhvert som vi nærmet oss toppen av den gode gamle lysløypa på Ringkollen er avansement i feltet et faktum. Jeg klokket ti slutt inn 1.15 etter Børre Næss, noe jeg må si meg meget godt fornyød med. Det hører selvsagt med til historien at den godeste Bærre hadde gått Vasan dagen før, men det står det jo ingenting om i resultatlistene:)

Morsom og avslappet arrangement
Jeg opplevde en gøyal kveld med laglamerater i Team NPRO og håper jeg får være med neste år også. Hvem vet hvor fort jeg kunne gått dersom jeg var i form i tillegg…..?

Det var dessverre Bilia som  trakk det lengste strået i herreklassen, men mixklassen vant NPRO!

Lar Birk være Birk og vender ljåen mot nye åkere
Dette var sesongens siste konkurranse for meg, en sesong som har vært preget av Ella på tre måneder, og litt mye jobb med dertil hørende lite trening og konkurranser. Sier meg likevel godt fornøyd med de rennene jeg har gått, med unntak av Lillomarka Rundt som jeg velger å glemme. Nå er det klart for løping, sykling og ikke minst triathlon. Dette og sommerens målsetninger kommer jeg selvsagt behørig tilbake til veldig snart…

Oppdatert konkurranseplan kommer om ikke lenge:)

 

 

 

10 Comments

 1. Det var jammen på tide at skisesongen er over… Hehe!
  Kommende konkurranseplan inneholder kanskje noen spennende elementer som kunne være fristende å dele med en gammel krøkke? Landeveisopplevelser vel og merke.
  Kom med gode forslag!

  • Skiglad

   March 6, 2013 at 7:23 am

   Har nok ikke noen sykkelritt på tapetet foreløpig, men blir med på Jotunheimen uten satsing. Kunne det vært noe?

 2. Ja, det kunne vel vært noe. Har ingen ambisjoner om stor fart jeg heller, men man må vel være i god form for i det hele tatt å kunne fullføre.
  Si i fra når du er klar for Tofterunden eller andre turer. Det er litt kjedelig å sykle alene hele tiden.

  • Skiglad

   March 6, 2013 at 8:13 pm

   Kan godt sykle en tur på lørdag. Racern må på service så det må i tilfelle bli MTB med eller uten pigg.
   Har akkurat vært ute på årets første tur nå. Med vintersykkelen med piggdekk. Akkurat rundt her jeg bor er pigg et godt alternativ, særlig på kvelden.
   Det må enten bli på morgenen, eller ettermiddagen på lørdag. Er opptatt midt på dagen.
   Er du med?

 3. Lørdag morgen kl 0900? Med MTB og pigg orker jeg ikke mer enn 1,5 timer. Er det OK for deg? Hvor skal vi møtes?

  • Skiglad

   March 7, 2013 at 10:07 am

   Det er OK, men jeg kan godt sykle på MTB uten pigg og du på racer. Jeg kommer uansett ikke til å sykle veldig fort…
   Vi kan møtes et sted der du vet det er bart og fint å sykle. Du bestemmer!

   • Vi kan sykle utover mosseveien fra meg. Tur/retur Tusenfryd blir nesten 60 km, hvis vi vil. Tror det holder for meg. Hva sier du til det? Det blir du som må kjøre til oppmøtestedet denne gangen da.

 4. Sommerdekk ruler i disse dager! Det er meldt oppholdsvær frem til lørdag så det skal gå bra. Skal vi si kl 0900 utenfor hos meg? Eller tidligere?

Leave a Reply