Klar for sykkelsesong!

Årets første skikkelige sykkeltur
I dag var det klart for årets første sykkeltur med sommerdekk.  Det var oppmøte hos Rapha-Geir på frogner 09.00, dette på tross av traurige værmeldinger.  Undertegnede stilte riktig nok med MTB, selv om turen skulle foregå på tørr asfalt. Ihvertfall trodde vi det. Rapha-Geir var selvsagt ulastelig antrukket i Rapha-Gear fra topp til tå, der han syklet nesten irriterende lett på landeveissykkelen sin. For meg var det litt(les: mye) tyngre der jeg kjempet for å henge med når Geir tråkket litt til å flatene utover Gamle Mossevei. Været var alt annet enn bra og det snødde til tider relativt tett, uten at det satte noen stopper for gleden ved å sykle:)

Rapha-Geir, selvsagt foran meg…

Turen gikk altså fra Frogner og ut Gamle Mossevei. Vi syklet ikke helt ut til Hjulet før vi snudde, men det ble 47 km av det. Snittfarten skremmer ingen, men til mitt forsvar; det er 9. mars, og snittemperaturen var -4.8 grader.

Rekordtidlig start
Nei, farten var ikke høy. Ja, pulsen var høy. Ja, beina var tunge, men dette var en god start på sykkelsesongen! Tror aldri jeg har vært så tidlig i gang før, og kroppen er i skrivende stund helt fin. Jeg har, når sant skal sies, hatt et par runder med kramper i skreddermuskelen, men alt i alt er kroppen særs bra!

Her er dagens tur:

Om ikke lenge triller vi Tofterunden med strålende bein:)

For liten temposykkel?

Er denne temposykkelen stor nok?

Har gått til anskaffelse av denne temposykkelen, men synes den ser litt snau ut. Det vil si jeg føler at jeg sitter helt OK på den, men den bare virker litt liten på meg.
Hvis noen har litt mer peiling på emnet enn meg, setter jeg pris på kommentarer…