image

For liten eller ikke, det er spørsmålet?

Endelig ute på temposykkelen
Det har ikke blitt mye tid til sykling hittil i år, men nå har jeg omsider fått testet Specialized Transition utendørs også. Moro det, selv om det nok er en tur eller to til før jeg føler meg helt komfortabel bak spakene på den… Det er nok dessverre også sånn at den gjerne kunne vært en størrelse større. Når det er nevnt så skal det sies at jeg føler jeg sitter helt greit på den, den bare ser litt liten ut.

Sykkelformen er selvsagt helt suveren, det er jo liten tvil om at liten eller ingen sykkleltrening gir fabelaktige sykkelbein. Eller kanskje ikke, men det er på det rene at jeg ikke har rittplaner i år, så det spiller ikke veldig stor rolle at sykkelbeina mine er å avveie. Det er likevel håp i hengende snøre, i morgen drister jeg meg ut på årets første tur på racern, og dersom det blir tid mellom dåpsforberedelser og familiehygge er det en ørliten mulighet for at jeg svinger innom fellestrening med ACK på lørdag…

Løpebeina litt bedre
Er sykkelbeina på avveie, så er ikke det tilfelle med løpebeina. De er riktignok ikke helt i henhold de heller, men noen turer er det blitt, og hittil denne uka har det faktisk blitt to 15 kilometers-turer iført Fivefingers. Beina er i bedring og totalt fri for skavanker! Det skulle da også bare mangle, med Romerike 6-timers 2 uker unna. Det bare må bli gøy!