Bilde fra Skeikampen i dag morges, mandag 21/10-13

Sesongens første langrennsløyper er åpnet på Skeikampen!

-Nå er vi i gang med langrennsesongen på skeikampen. Den første løypa er ca 800m men den utvides kontinuerlig og vi forventer å doble lengden i løpet av de neste to dagene sier driftssjef ved Skeikampen Alpinsenter, Rune Slåsletten.

For mer info: skeikampen.no

Uke 42=få timer, men tre hardøkter redder uka

Jeg endte på 5-6 timer trening foregående uke, men fikk likevel gjennomført tre gode hardøkter, og det er jo tross alt det viktigste. Timetallet skremmer ingen, og nå er det på høy tid med en god gammelags treningsuke! Det skulle da også være duket for å logge en del timer på ski kommende helg, da det meldes om skiføre både på Skeikampen og Natrudstilen. Regner med å bli å finne på Skeikampen noen timer både på lørdag og søndag dersom føret holder seg:)

#treningsuka #Skeikampen #skiføre