20140117-133628.jpg

 

Endelig er det skiføre i Asker, og jeg har hatt gleden av å lange ut i lysløypa på Solli de to siste kveldene. Det var faktisk de to første skiturene i Asker denne sesongen! Nå hører det med til historien at gårdsdagens tur ikke akkurat handlet om å lange ut, ettersom det var ca 30cm nysnø der hvor jeg skulle skøyte (se bilde nedenfor).

Som det øverste bildet viser, var det derimot forholrd for langing på onsdag, og det ble da også gjennomført en intervalløkt innerst i lysløypa på Solli. Det ble ikke satt noen fartsrekorder, men intervaller var det uansett.

Påmeldt Holmenkollmarsjen
Fristelsen ble for stor, og jeg har krøpet til korset og meldt meg på Marsjen. Nå blir det skippertakstrening i reneste Alsgård-stil for å forsøke og mønstre en nogenlunde form den 8. februar. Om det er mulig å få til noe på så kort tid vites ikke, men den som lever får se….

20140117-133646.jpg

Her er onsdagens 6×4 minutter klassiskøkt:

Klassisk 15.01.2014 19:58.