20140118-181824.jpg
Vi befinner oss for øyeblikket på Hafjell, noe som i utgangspunktet er fint, for her er det jo rikelig med snø!
Det er bare det at det nesten er litt vel mye snø…. Det har lavet ned hele uka, og når det i dag morges ble toppet med litt vind og tildels tåke blir gjerne intervalløkta lettere amputert.
Det ble likefullt gjennomført 6x4minutter klassisk i Pellebakken. Måtte tråkke løype selv, og følgelig gikk det raskere for hvert drag. Håpet er at det ikke bare skyldtes at sporene ble bedre for hvert drag, men også at jeg disponerte godt! Pulsen var også høyest på siste draget som var det desidert raskeste. Mulig det er mer riktig å si minst dårlige draget….. Jeg sier meg uansett godt fornøyd med økta!

Det å befinne seg på Hafjell når pudderalarmen går så til de grader, forplikter jo selvsagt i forhold til Telemark-kjøring! Aldri har det vel vært mer magiske forhold i bakken! Plutselig så jo undertegnede nesten bra ut på telemarkski!

20140118-183102.jpg

Nå ble det et noen timer telemark før måking av terasse og tak sto for tur. Hvorvidt telemark og måking kan klassifiseres som trening, og dermed skippertak er vel heller uvisst, men jeg blir sliten av det også…

20140118-183522.jpg

Dagens skippertak: 6×4 minutter i sone 4
Dagens beholdning: magisk telemarkskjøring med Karl Emil

20140118-184137.jpg