20140121-204550.jpg

Viktig å preppe skiene når formen ikke holder mål:)

 

Klart for comeback
I morgen kveld går omsider det første rennet i årets OBIK-karusell av stabelen, to uker etter opprinnelig plan. Det faktum at det har vært svært sparsomt med snø og kulde har ført til at ventetiden har vært litt lenger enn normalt.

For meg vil dette være et aldri så lite comeback, ettersom jeg ikke gikk OBIK i fjor, og nesten ikke gikk andre renn heller. Det at det er utsatt to uker har neppe vært negativt for meg, i og med at treningsgrunnlaget ikke har vært helt i henhold. Nå har jeg altså fått to uker ekstra å forberede meg på. Nå har jeg nok ikke klart å gjøre underverker på de to ukene, men alt hjelper!

Grugleder meg
Jeg gleder meg stort til å gå OBIK igjen, dette er et kjempearrangement som alle som eier et par ski burde være med på. På samme tid gruer jeg meg også, for det finnes neppe noe hardere enn å gå renn i VM-løypene når man kanskje burde øvd litt mer…

Vi sees i Kollen:)

OBIK påmelding