20140122-212244.jpg

Stor stas med sesongåpning i OBIK!

Over all forventning i sesongåpningen!
I kveld dundret omsider OBIK i gang, med totalt 348 deltagere. Det var en noe forkortet løype, som ble opplyst å være 3.1 km lang. Det er nok mer riktig med 2,7km…. Ikke desto mindre var det svært gøy å være i gang med atter en OBIK-sesong. Usikkerheten var stor før start, og det er ikke til å legge skjul på at jeg rett og slett gruet meg til å gå.

Forsiktig åpning
Klarte å komme litt for sent til start, uten at det egentlig har noe som helst og si, i og med at det er brikke. Greide likevel å åpne kontrollert, og gå greit på ski. Problemet var nok heller at jeg fortsatte å gå kontrollert hele rennet. Fikk aldri opp farten, og var milevis unna makspuls. La det være helt klart; går man et så kort renn bør man være i nærheten av makspuls…

Konklusjon: Her er det mye å gå på!

Hederlig plassering
Det skulle vise seg at farten ikke var så voldsomt lav, og det holdt til en sjetteplass i klassen av 40 fullførende. Det sier jeg meg selvsagt godt fornøyd med! Det som kanskje er et ørlite skår i gleden, er at godeste Chiodera slo meg med 1.21, og det på blanke ski!

Rode Violett i minus 10!
Gradestokken viste 10 kuldegrader, men like forbanna ender jeg på null-Rode.Det skjer nesten alltid i Kollen. Kunstsnø og luftfuktigheten spiller oss et puss. Jeg hadde altså meget gode ski på null-Rode.

Resultater her

Nå er det bare å trene som en villmann frem mot Marsjen….

Her er økta på Strava: