Hva nå?
Skisesongen er på hell, og det er svært lite sannsynlig at jeg blir å finne på start i noen flere skirenn denne vinteren. En vinter jeg legger bak meg uten å ha vært i nærheten av form i det hele tatt. Nå er forsåvidt ikke det veldig overraskende, i og med at det er kjent at det kreves litt trening for å holde seg i form….

Det som imidlertid synes sikkert, er at treningsmengdene pr dags dato er helt i henhold til det som skal til for å komme seg i anstendig mosjonsnivå, og da snakker jeg selvsagt ikke om Alsgård-mosjonsnivå, men vanlig mosjon!

Alltid fint å ha et par idretter i bakhånd
Når det blir skralt med prestasjoner på ski, er det deilig å kunne vende ljåen mot nye åkere, og tenke på løping og sykling, og med det fabelaktige vårværet vi har nå, er det regelrett herlig å bevege legemet for egen maskin og uten ski på beina:)

Nok en gang Trondheim – Oslo
Da jeg syklet T-O i 2012, var det med en soleklar plan om at dette var en engangsforeteelse. Nå har det seg likevel merkelig  nok sånn at jeg er klarert både av meg selv og familien for å ta turen igjen. Denne gang skal vi sykle på 16 timer, den saken er klar!

T-O_2012

Sånn så vi ut etter målgang på 18.02 sist

Maraton sub 3?
Så er spørsmålet: Vil det være mulig å sykle T-O under 16 timer i Juni, og løpe Berlin Maraton under 3 timer i September, og selvsagt uten å bruke nevneverdig mye tid på trening? Klart det er mulig, men kanskje man burde hatt litt talent for å klare det?

Hva vet jeg? Det jeg vet er at jeg er klar for å prøve!

Sesongåpning i Holmestrand
Foreløpig peiler jeg meg inn på å sesongåpne på halvmaraton i Holmestrand Maraton 5. april, uten andre ambisjoner enn å fullføre. Det tror jeg jaggu jeg skal klare:)

PS: Skal selfølgelig løpe SRM 2. april også da:)

#trondheim-oslo #løping #maraton #SRM