Holmestrand maraton er fulltegnet!
Jammen ble det fulltegnet, og jammen var det før undertegnede hadde fått somlet seg til å melde seg på! Det var som utgjort! Det er med andre ord fullt mulig å være for bakoverlent i slike situasjoner. Slapp av sa jeg til meg selv, det blir ikke fullt på halvmaraton….

Hva nå?
Har jeg planlagt å konkurrere den helgen, så skal jeg konkurrere. Nå gjelder det bare å finne et alternativ.

Det ser ut til at valget står mellom Fredrikstad-Løpet (halvmaraton) og Troll Skimaraton (95km). Må si at det frister mest med en rask havlmaraton i det glade Østfold, fremfor et langdrygt skirenn i Oppland. På det annen side får vi vært på hytta med alternativ 2…..

Disse to alternativene blir neppe fulltegnet (tenkte han igjen…) så det er nok mulig å gruble i et par dager før endelig avgjørelse faller.

#løping #halvmaraton #trollskimaraton