Deltagerpakken i Holmestrand, som forøvrig jeg som etteranmeldt ikke får…
Bildet er lånt fra arrangøren.

Det ordner seg for snille gutter
På tross av utbredt somling, er det nå klart at jeg har fått plass på halvmaraton i Holmestrand Maraton den 5. april. Tidligere denne uken kom det for en dag at det ikke var et startnummer å oppdrive til noen av distansene i Holmestrand. Overraskelsen var derfor stor da jeg klikket meg inn på kondis.no i formiddag, og kunne lese at det ville bli lagt ut 200 ekstra startnummer i dag klokken 12. Jeg var ikke vond å be og var en av de heldige som nå likevel får løpe.

Med bare to uker til start er det selvsagt begrenset hvor mye som kan gjøres med formen, men jeg føle meg litt på gang, og håper på en feiende flott løpsopplevelse i Vestfold.

Stor takk til arrangøren som valgte å utvide med 200 plasser!
Jeg gleder meg stort til å delta:)

#Løping #maraton #Holmestrand