20140323-140259.jpg

Solli gård i all sin prakt med strålende skiløyper

Praktfull dag i Vestmarka

På dager som denne er jeg glad jeg er skiløper! Ja, for det er jo det jeg er! Joda jeg skal sykle Tronheim – Oslo, og jeg skal løpe maraton under tre timer, men det er bare forberedelser til neste skisesong, med Vasaloppet 2015 som det ultimate målet.

Det finnes neppe en bedre følelse enn å skøyte innover mark eller vidde på akkurat passe skarpt føre, med akkurat passe god form i akkurat passe stor fart:) Akkurat da er livet herlig og akkurat når man har den følelsen skal det jo godt gjøres å føle seg i dårlig form!

Forholdene i Vestmarka er, som bildene viser, fremdeles svært gode, og med værmeldingen som gjelder nå vil det nok holde seg bra i flere uker til:) Det er med andre ord ingen grunn til å sitte inne i godværet. Ut på ski for den som kan!

Det får heller være at jeg kanskje burde syklet en tur for å starte forberedelsene til Styrkeprøven, det er jo så innmari moro å gå på ski…… Jeg blir neppe noe særlig bedre til å sykle, selv om jeg skøyter, og det er de samme musklene som brukes i skøyting og sykling, men motoren blir jo bedre:)

Dagens tur ble på 44km og litt under tre timer. Tre fantastiske timer altså!

Solen tittet også frem:)

Solen tittet også frem:)

Langs Sandungen

Langs Sandungen

 

Det kom noen centimeter snø i går kveld og gjorde forholdene enda bedre:)

Det kom noen centimeter snø i går kveld og gjorde forholdene enda bedre:)

 

20140323-140414.jpg

Hit men ikke lenger. Med mindre man gjør som Egil Havre, og tar med slagstøvler i sekken, kan man støte på utfordringer underveis på vårturer i marka:)

En lykkelig skiløper Solli P-plass

En lykkelig skiløper Solli P-plass

#Vestmarka #Solli #Skøyting