I går var det onsdag, og onsdag betyr tusenmetere. Nok en gang var det en svak fremgang å spore, og det på tross av en ugrei mage og en litt lei forkjølelse. Det skjema jeg hadde inne i hode da marsmåned startet er fulgt og vel så det:) Den formen jeg ønsket å ha i går, hadde jeg allerede forrige uke, og i går gikk det bittelitt bedre igjen.
Tidene var: 3.58 – 3.54 – 3.54 – 3.54 – 3.54 – 3.49 – 3.55 – 3.46 – relativt jevn fart der altså:)
Pause: 200meter jogg, ca 1.30


Snur plata neste uke

Om en uke er det klart for sesongåpning på Sognsvann, og planen er å løpe tre kontrollerte runder. Den økta erstatter tusenmeterene den uka.

I skrivende stund er klokka 06.12 og sitter på flytoget for å reise en snartur til London. Det er jo ikke nødvendigvis oppbyggende på formen, men jobb er jobb…. Det hører også med til at jeg etter tusenmeterene måtte tilbake på jobb for hovedsponsor Peak Print AS, noe som førte til at jeg ikke var i seng før kl. 02.15. Når man da står opp 05.00 igjen, er det slikt som ikke alltid fører til godform. Med mindre man, som meg er Stålmannen da…