I rute til Holmestrand
I dag var det klart for generalprøve før neste lørdags halvmaraton i Holmestrand. Ikke at det forelå noen planer om å løpe fort, men det skulle løpes 21 kilometer, og det skulle løpes med negativ splitt. Som tenkt, så gjort. La i vei i ca. 5.oo fart og følte meg fin. To dager uten trening, men med nedbryting av form i London hadde heldigvis ikke satt noen negative spor….

Årets beste løpsøkt så langt
Følte meg i grunn ganske fin hele veien, og det ble løpt med negativ splitt så det holdt! Tiden ble til slutt 1.41, og det med en par minutters avbrudd pga en mage som måtte ha noe ut bakveien. Løp ganske kontrollert og det er nok litt mer å kjøre med når jeg kommer til Holmestrand om en uke.

Målsetning oppjusteres
Hadde tenkt å løpe under 1.40, men etter dagens økt er det på det rene at ambisjonene bør være litt høyere. Kanskje vil det være mulig å løpe under 1.30 også. endelig mål settes etter SRM på onsdag, hvor jeg løper 3 runder.

Her er økta:

Dagens andre økt ble ca. 4 mil på racern. En flott tur i Lierdalen i nydelig vær.

landevei_lier

#halvmaraton #løping #maraton