Pitstop på bensern i Sande

Pitstop på bensern i Sande

Årets første fellestur med ACK
I dag var det klart for min første langtur med sykkelklubben, nemlig Svelvikrunden. Min hittil lengste sykkeltur i år før det kom i går, og var på drøye 4 mil. Jeg var derfor lettere spent på hvordan dette skulle gå… En litt lei forkjølelse gjorde ikke saken bedre, men beina var helt fine de! På tross av en hard treningsdag i går følte jeg meg overraskende bra hele veien, og slang meg sågar med på et par bakkespurter helt på slutten!

Været var fantastisk, og det var rene sommerturen selv om vi faktisk skriver mars fremdeles. Ofte er det mange turer midt på sommeren som er kaldere enn i dag!

Det hører med til historien at det var en rolig tur, og som det skarpe leser ser, var pulsen særdeles lav. Det må også legges til at beina var litt tyngre enn det kan se ut som på pulskurven…

Her er turen: