Bra deltagelse på Sognsvann
Det ryktes om 227 deltagere på årets første løp i den sagnomsuste løpskarusellen Sognsvann rundt medsols. Undertegnede var dessverre ikke en av dem, ettersom en ihuga forkjølelse har festet grepet i den ellers så friske kroppen.

Skulle nok ikke syklet på søndag
Det å dra på sykkeltur med klubben rundt Svelvik med en gryende sykdom i kroppen var nok ikke det smarteste jeg har gjort så langt i år, men moro var det!

Håper på start i Holmestrand lørdag
Har måttet holde meg i ro i tre dager nå, og i dag har jeg vært litt bedre. Fortsetter bedringen fremover mot lørdag, er det gode sjanser for å sesongåpne på halvmaraton i Holmestrand. Jeg er i hvertfall optimist og gleder meg til å løpe. Karl Emil (5år) gleder seg også til barneløpet, så til Holmestrand skal vi uansett!

#SRM #Løping #Maraton