Bildet er arrangert.

Bildet er arrangert.

Strøm av rulleskiløpere
La det være sagt først som sist; jeg synes det er aldeles strålende at skiinteressen her til lands er større enn noen gang. Det at folk bruker den fantastiske idretten som vi er så glad i til å holde kropp og sjel vedlike, er rett og slett helt topp! Ikke desto mindre lar jeg meg overraske og forundre over det stadig økende antallet rulleskiløpere langs veiene.

I “min tid” var rulleski kun for den harde kjerne
Da jeg som ung og optimistisk skiløper på 80-tallet kjøpte mine første rulleski var det kun et fåtall mennesker som ble sett på som nærmest idioter og gale som valgte å ferdes langs landeveien på “skrulleski”. Nå derimot virker det som alle og envher nærmest er blitt avhengig av å gå på ski…

Rulleski er flott trening/mosjon
Det er lett og forstå at folk ønsker å mosjonere på ski/rulleski, for det er jo både moro og effektivt. Likevel klarer jeg ikke helt å forstå at man velger seg rulleski når det er skiføre i marka. Her i Asker er det fremdeles gode forhold fra Solli, og det er mange uker siden jeg møtte den første rulleskiløperen! Han kom tidlels sjanglende mellom brøytekantene(!).

Ære være dem for det!
Det er selvsagt helt topp at folk trener og holder seg i form på rulleski! Fordelene er jo mange, og jeg nevner i fleng: Man slipper å tenke på smøring, man kan gå til og fra jobb, det er litt lettere enn ski osv…

Kjør på, og gå alt dere makter på rulleski!

PS: Personlig velger jeg å vente til over påske med å grave frem rulleskiene fra boden. Man skal da til fjells og sanke mil på snø i påsken må vite:)

#rulleski #trening