Arkivfoto

Arkivfoto

Hva har en syk mann i et maratonløp å gjøre?
Han kan jogge, han kan gå eller kanskje han sågar klarer å løpe. Hvor stor grad av friskhet er egentlig nødvendig for å stille til start på halvmaraton i Holmestrand i morgen? Er det egentlig noen krise om kroppen er beleiret av bronkitt og bihulebetennelse? Dette og mere til kan jeg kanskje svare på litt utpå dagen i morgen, for det er på det rene at jeg ikke er helt frisk. Det er også på det rene at jeg har utrolig lyst til å løpe!

Løpe rolig?
Det kan jo være en mulighet å stille på strek, og ta det litt rolig. Kan jo bare la alt som heter tid være tid, og jogge og smile meg gjennom 21 lette kilometer i Holmestrand by. Spørsmålet er om ikke rullgardinen går ned så fort jeg får på meg startnummer og jeg ender med å gå fullstendig i kjelleren. Er det skadelig å gå i kjelleren bare fordi jeg ikke er helt frisk? Jeg tror det går greit jeg…

Karl Emil stiller i barneløpet
Kalle har vært på G-Sport Asker og kjøpt nytt løpstøy og gleder seg vilt til barneløpet. Han ville helst sove med det nye tøyet på i natt, men jeg klarte å snakke ham fra det….

Familien Fiskvik Karfjell blir i alle fall å finne i Holmestrand i morgen:)

#løping #Holmestrand #maraton