20140409-210021.jpg
I kveld var det duket for å sesongdebuterte på Sognsvann. Planen var å løpe tre kontrollerte runder rett under 15 minutter på runden. Klartte ikke helt å holde meg til planen, da Ali var sprek som en gyngehest og ville løpe fortere. Første runde gikk på 14.03, andre runde på 14.00, og tredje på 13.31. Negativ splitt igjen med andre ord.

Hadde ikke på langt nær så gode bein i dag som i Holmestrand på lørdag. Det løpet satt nok mer i enn jeg trodde. Ikke at jeg var i kjelleren i dag, men jeg løp mye fortere en planlagt, og beina er rett og slett litt såre nå. Den godeste Ali løp litt fortere og virker å være i særs bra slag. Han kom da også fra 18.40 på 5 km i Fredrikstadløpet på søndag. Det blir spennende å se hva vi kan få til på maraton utover høsten….

Avsluttet dagen med 15 minutter på rulla, i et desperat forsøk på å kutte restitusjonstiden litt. Dessuten hadde det vært fint å ha bein å gå på i morgen også:)

20140409-210221.jpg

#løping #srm #maraton