20140412-184804.jpg
Relativt høyt aktivitetsnivå i Påskeferiestarten
I 7-draget i morges la jeg ut på et par timers skitur i skøyting. Turen gikk fra hytta og rundt Reinsvatn. Klokka 7 er det begrenset hvor mange løypemaskiner som har vært ute, og med snøvær og vind var det litt småtungt å gå.

20140412-184823.jpg
Foreløpig ser det ut til at skiføret skal vare til St. hans, men det kan jo hende det blir mildvær innen den tid….

20140412-184859.jpg
Heiskøen var, som bildet viser, akkurat passe. Det vil si fraværende.

Vel tilbake på hytta var det bare å få på seg telemarkski, og komme seg i bakken. Det ble riktignok ikke så alt for mange turer, men jeg rakk en tur på snørra da den ene bindingen skvatt over i gåmodus i en sving.

Dagen ble avsluttet med 21km landeveisløp i Øyer. Her var farten regelrett lav, men det var vel ikke annet å vente. Nå er det helt greit å ligge på sofaen. Det er nesten så jeg har lyst på en bayer, men bare nesten….>