Nektes å konkurrere i Sentrumsløpet
Etter å ha lagt bak meg en høyst respektabel treningspåske slo bomben ned i Team Peak Print i dag morges. Fra høyeste hold ble jeg beordret bort fra startstreken i Sentrumsløpet, og ned i båten for å få den sommerklar….  Toppsjef Pia hadde overhode ingen betenkeligheter med å trå ned foten, og stoppe det som høyst sannsynlig ville blitt et løp på øverste hylle, og i hvertfall under skammegrensa, eller ble jeg her kanskje reddet fra den sikre fiasko? Dette får vi aldri svar på, ettersom jeg blir å finne i Leangbukta førstkommende lørdag, og ikke i Oslo sentrum.

Stiller på Sognsvann på onsdag
Det er derimot klart at jeg blir å finne på start i trerundern på Sognsvann på onsdag. Her skal det løpes jevnt, men kontrollert. Vi gleder oss stort…..:)

Det er omsider klart hvilken maraton som er årets hovedmål, dette kommer jeg behørig tilbake til om kort tid. Følg med…

#srm #løping #maraton