6×6 minutter motbakkedrag med Asker CK
I tråd med at tiden tikker og går mot Trondheim – Oslo, var det i kveld duket for årets første økt på sykkel med litt trykk i. Det var fellestrening i Lierdalen med ACK som sto på programmet, og det var ikke fritt for at jeg var en smule usikker på formen i forkant. Det var det derimot ingen grunn til, og formen var over all forventning. Ikke at det på noen som helst måte gikk lett, men jeg klarte å henge “sånnogenlunde” med den raskeste gruppa, som til slutt talte 3-4 ryttere inklusiv undertegnede. Det skal legges til at jeg på ingen måte tok føringer, men klarte å bite meg fast på halen av gruppa i samtlige 6 drag. Det sier jeg meg storveis fornøyd med så tidlig i sesongen!

Her er økta:

Hva så med morgendagens SRM?
I og med at jeg har planer om å løpe tre runder rundt det forgjettede vann ved Sogn i morgen, burde jeg kanskje hatt vett på å ikke gå “all in” på kveldens økt, men er det noe jeg ikke har, så er det vett på akkurat det!

Ikke desto mindre stiller jeg på Sognsvann i morgen, det går bare litt saktere..

Vi sees:)

#Sykkel #landevei #ACK #intervall