Fremgang å spore tross tunge bein
I går kveld var det atter en gang duket for SRM. Planen var å løpe tre jevne runder uten alt for høy fart. Beina var jo godt innkjørt på sykkelintervall med ACK kvelden i forveien… Det skulle likevel vise seg at beina vikrket helt OK, og selv om ikke farten var høy, var det klar fremgang fra sist.

Fortere og fortere
Åpnet kontrollert og økte farten bittelitt for hver runde. Rundetidene var ca. 13.35, 13.29 og 13.20. Dette skulle gi en sluttid på 40.24, noe som er et drøyt minutt raskere enn sist. Det holdt til en svak 6. plass på trerundern. Jeg er fornøyd:)

Tredje harde dagen på rad
I kveld var det duket for nok en hardøkt, i det Asker CKs fellestrening var farstlek (les: cowboykjøring) i Askerrunden. Her ble jeg sågar lurt med i den raskeste gruppa, uten at jeg kan si jeg følte det var der jeg hørte hjemme. Vi var ca 12 stykker i den gruppa, og etter den første bakken var vi 6 igjen. Sannheten er vel at jeg datt av i den bakken jeg også, men klarte å komme opp igjen i påfølgende nedoverbakke og flate. Etter et par bakker til var vi bare fem, og rett før Lierbakkene mistet jeg jaggu gruppa på en flate! Ga likevel aldri opp og klarte å kjøre meg opp igjen i Lierbakkene, ettersom det ikke gikk spesielt fort i gruppa der. Kort oppsummert er jeg superfornøyd med å henge “sånnogenlunde” med på tross av at det var tredje harde dagen på rad:)
Her er kveldens økt:

I morgen nøyer jeg meg nok med en rolig joggetur….:)

#SRM #Ack #landevei #sykkel