20140430-220121.jpg

Specializeden er behørig vasket og smurt til morgendagens ritt.

Kveldens SRM gikk av stabelen i kraftig vind og ikke alt for høy temperatur. Målet var å løpe tre runder under skammegrensa på 40 minutter. Åpnet litt hardere enn tidligere i år, og fikk da også merke det ut på andrerunden. Første runde gikk på 12.58, andre på 13.20 og siste på 13.06, som gir en sluttid på 39.24. Dette er nøyaktig et minutt raskere enn forrige uke. Formen er nok ikke blitt veldig mye bedre på en uke, men i dag tok jeg i vesentlig mer enn i de foregående løpene. Hvor smart det var å ta i så mye mer dagen før landeveissesongen starter med vårsleppet Enebakk Rundt vites ikke, men svaret får jeg i morgen tidlig. Asker CK har start kl 9.10. Jeg gleder meg selvsagt stort og regner med å kjøre med gruppe to. Gruppe 1 skal kjøre på 2 timer blank, noe som gir 40km/t i snitt. Tror ikke beina mine er klare for 40 i snitt i to timer så tidlig i sesongen……

#srm #ack #enebakkrundt