20140506-193537.jpg
Vi har passert 1. Mai, og det betyr at en ny skisesong er i gang. I går var det således klart for sesongens første tur på rulleski. Det fine med å komme i gang med rulleskiøkter allerede nå er at det ikke er lenge siden snøen gikk, og kroppen er fremdeles i skimodus. Dette var helt klart en medvirkende faktor til at økta gikk relativt lett. Turen ble på 23km og 1.20.
Deilig å være i gang og det er viktig å huske at det er skiløper jeg er! Løping og sykling er også gøy, men det er bare forberedelser til skisesongen:)
Jeg kommer til å ha en rulleskiøkt i uka i mai.

Årets første jobbsykling
Jeg hadde fått disp fra fruen til å sykle til jobben i dag. Kunne kanskje vært litt heldigere med været når jeg først skulle sykle til jobben, men dersom man bor i Norge kan man ikke ta hensyn til været når man skal trene. Jo dårligere vær desto mer karakter bygger man! Fikk i hverfall testet den nye regnjakka fra Craft, og den må kunne sies å være særs bra. På tross av øs pøs regnvær var jeg faktisk både tørr og varm. Brukte også det eldgamle trikset med plastposer på føttene, og holdt meg sågar tørr og varm på beina også. Alt i alt en strålende treningsdag, med 1.15 til jobb og 1.18 hjem. Ca 35 km hver vei.

SRM i morgen
Nå er det bare å håpe at beina ikke blir altfor tunge på morgendagens tre runder rundt Sognsvann. Det er på det rene at YR melder om oppholdsvær under løpet. Sannsynligvis det eneste oppholdsværet du får se denne uka.
Vi sees på Sognsvann:)