20140507-212215.jpg

Sliten og glad etter tre harde runder:)

Tungt rundt Sognsvann
Kveldens tre runder i SRM ble akkurat så tunge som man kunne forvente etter gårdsdagens to sykkeløkter. Når det i tillegg ble løpt litt fort på førsterunden, da jeg kom med i en fin gruppe med blant andre Kondis egen Runar Gilberg, var det et faktum at andrerunden ble fryktelig tung. Måtte justere ned farten en god del, og jeg trodde der og da at løpet var kjørt i forhold til skammegrensa på 40 min. Ved passering etter to runder var de klart at sisterunden  måtte løpes ca 15 sekunder raskere enn andrerunden for på komme under 40. Øynet en liten mulighet, og klarte å ta meg sammen såpass at jeg kjempet inn 39.53. Dette var uten tvil det løpet jeg har vært lengst ned i kjelleren i år, rett og slett en suveren økt, både for kapasitet og psyke. Trerundern i SRM er nok noe av den beste treningen jeg gjør!

Rundetidene ble omtrent: 12.57, 13.38, 13.20. Ingen direkte negativ splitt der alstå, men er godt fornøyd med å løpe under 40 på en tung dag med litt for hard åpning:)

Her er økta på Garmin, og den skarpe leser vil se på pulskurven at det ble tøft mot slutten av runde en, og at det måtte roes ned. Neste uke SKAL jeg åpne rolig! Tror jeg…….

#SRM #løping #maraton