Drømmetur på sykkel

20140510-211441.jpg

Første rast i Amot

Dagens trening med Asker CK var av den lange sorten, 203km viser Garminen. Jeg sitter her nå med litt ømme bein, men bare litt. Kroppen har nemlig spilt skikkelig på lag i hele dag, og det har vært helt uproblematisk å både ta føringer og kjøre hardt i bakker!

Rolig kjøring hele dagen
Ja, det ble kjørt rolig, men det er soleklart at kroppen er langt bedre nå, enn i 2012 da jeg kjørte Trondheim – Oslo sist! Nå gjelder det bare å bevare og bygge videre på den gode formen. Mot slutten av turen, etter å ha syklet i ca. 8 timer følte jeg meg nesten bedre enn på starten, og jeg bare måtte kjøre hardt opp Lierbakkene. Det var jeg alene om, og farten lå litt i overkant av 20km/t opp der, og det gikk faktisk “hur lett som helst”!

Fantastisk tur
Runden vi kjørte var rett og slett helt fabelaktig flott i det fine været! Turen gikk, som Garmin Connect viser, fra Asker – Tranby – Sylling – Vikersund – Åmot – Lampeland – Kongsberg – Vestfossen – Hokksund – Mjøndalen – Drammen – Asker. Flott natur, lite biler, relativt god asfalt og gode klubbvenner! Hva mer kan en syklist ønske seg? Denne turen kan absolutt anbefales! Kanskje vi skulle får til en tur her Rapha-Geir?

Her er økta på Garmin:

#landevei #sykkel #styrkeprøven #ACK

5 Comments

 1. Gamle kalosj! Jeg takker selvfølgelig ja til en slik hyggelig invitasjonen! Men hva med Tinnsjøen rundt som vi snakket om en gang, eller reprise av Hafjell med sosial omgang etterpå? Du er vel mer opptatt enn meg framover så du kan komme opp med noen datoer så kan jeg høre hjemme om det passer… Hehe!

  • Skiglad

   May 12, 2014 at 5:10 pm

   Tror vi må la jobb være jobb en dag, og ta turen på en hverdag. Har du noen fridager i nærmeste fremtid? Jeg får heller skulke en dag:)
   Vi kan gjerne sykle rundt Tinnsjøen.

   • Jeg har fri torsdag 22. mai, tirsdag 27. mai og fredag 30. mai. Vi kan sykle hvor som helst, men 200km hørtes kanskje litt mye ut, og da i tid vel og merke, men en 5-6 timer er vel fint.

 2. Skiglad

  May 13, 2014 at 6:39 am

  Da går vi for torsdag 22. mai. Oppmøtetid/sted + runde får vi tenke litt på….
  Gleder meg:)

Leave a Reply