Aktiv hvile på rulla

Aktiv hvile på rulla

Leggen på bedringens vei allerede
I dag gikk turen til Massør-Åse for å få knadd opp en stiv kropp. Ikke nok med at den sedvanlige bedringen i kropp slo til, men også den strukne legg fikk gjennomgå og i skrivende stund er alt så meget bedre. Kjenner fremdeles bittelitt, og dagens mosjon ble lett sykling på rulle og styrke.

Lar SRM være SRM
Morgendagens SRM ser likevel ut til å gå fløyten, da jeg tenker det kan være smart å vente en dag til med å løpe fort. Jeg blir derimot å finne i Lierbakkene iført racersykkel syklende opp og ned i håp om å finne sykkelformen der. Dette er en økt jeg kjenner godt fra før, og vet at funker. Håpet er å få “tunet” beina til søndagens ritt, Nordmarka Rundt, som er 148km. Her skal det kjøres rulle med ACK. Jeg gleder meg:)

#Styrkeprøven #SRM