Flott ritt i flott vær
I dag  gikk årets utgave av Nordmarka Rundt av stabelen, i det som må sies å være perfekt sykkelvær. Varmt og tørt, men ikke for varmt. Hvis jeg absolutt skal være misfornøyd med noe, må det være motvind fra Lunner og inn, i den strekningen vi skulle “gjøre rittet”.

Dette er et strålende arrangement og en praktfull  tur i flott natur.

Rolig kjøring 90% av turen
Stikkordet for Asker CK var tålmodighet, i det betydning at vi kjørte helt rolig i alle motbakker, for så å skulle kjøre fort på flatene mot slutten. Etter mitt skjønn gikk det aldeles for sakte i mange av bakkene, og vi mistet selvsagt mye tid der. Min styrke er jo nettopp motbakker, og da blir det litt kjedelig å kjøre i snakketempo i alle bakker. Når det er sagt, så er jo dette et oppkjøringsritt til Trondheim – Oslo, og det er på det rene at vi ha lav puls i bakkene der.

Kroppen funker helt fint:)
Formen virker å være på vei, og jeg hadde en fin tur hele veien, med unntak av fra Gjelleråsen og inn, hvor det gikk i overkant fort i motvinden. Det var likevel det morsomste strekket, ettersom vi fikk politieksorte. Da var det bare å ta ut alt på de siste kilometerene. Var nær ved å bli kjørt av da jeg skulle frem og ta en føring og det ble en liten luke. Greide med et nøskrik å komme meg frem, men det gikk, og etter det igjen gikk det helt fint. Høy fart på flater er min svakeste side, så når det også gikk bra, er jeg optimist med tanke på T-O om en drøy måned:)
Som Garmin viser var snittpulsen relativt lav, men var oppe i 180 helt på slutten…..

#Styrkeprøven #landevei #sykkel