Arkivfoto

Arkivfoto


Tunge sykkelbein
I går kveld var det duket for sesongens første lille nedtur, i det jeg stilte til start på SRM med blytunge bein. Åpnet relativt greit, men det skulle vise seg å være en ganske dårlig dag.  Mye sykling på tunge gir siste tiden og det faktum at jeg nok har glemt hva restitusjon betyr, må ta noe skylden for de ikke altfor fjærlette beina. Nordmarka Rundt satt nok godt i beina da jeg på tirsdags morgen dundret til jobb i rittfart og satte solid pers på strekningen Drengsrud – Ryen. Og jeg som hadde bestemt meg for å bare trille til jobb. Merket det godt i motvinden hjem fra jobb og burde kanskje stått over SRM denne uka, men det er liksom ikke helt meg å feige ut…. Her er økta på Garmin:

Kveldens rulletrening gikk greit
Beina er i skrivende stund fortsatt tunge, men ikke verre enn at det gikk fint på kveldens ACK-trening hvor vi terpet rullekjøring. Her gikk det heldigvis rolig:)

Nå venter et par dager med etterlengtet løping, før det er dugnadsjobbing på barnerittet Asker Petit Prix, hvor jeg skal være løypevakt på søndagens fellesstart. Det blir sikkert gøy det også.

#SRM #Sykkel