En anelse tyngre bein…
Etter å ha hatt en tildels meget god vår, har formen fått seg en ørliten knekk, i takt med at spredningen av gresspollen har økt. Det er på ingen måte fare på ferde, men det er ikke umulig at medisininntaket bør oppjusteres noe om jeg skal ha mulighet til å henge med fra Trondheim om snaue tre uker. Har hatt et par økter nå hvor kroppen ikke har vært på lag overhodet, og jeg har nærmest gått i veggen av rolig sykling. På løpeturer har det vært litt bedre.

Kjører ufortrødent videre
Denne uka er planen mye og hard trening, før det hele roes litt ned de siste to ukene før T-O. Har vært inne på å ta det litt med ro, men konkluderer med at det er like greit å kjøre knallhardt denne uka, og håpe på det beste.

Mai ble en bra måned
Endte på litt over 50 timer i mai, noe jeg sier meg godt fornøyd med. Tror det er lenge siden jeg har trent så bra på denne tiden av året. Jeg er nøktern optimist med tanke på fortsettelsen:)