Etterlop36km

Etter å ha vært lettere sløv med treningen i sommerferien, er den godeste Skiglad nå relativt godt i gang med trening igjen. Sommersesongen hadde kun to mål, hvorav begge to er gått i vasken… Trondheim – Oslo utgikk grunnet føling med det gode gamle prolapset, og neste helgs Verona Marathon utgår grunnet jobbsituasjonen både til Pia og meg.

Verona ut, Jessheim inn
Hva gjør man så når det ikke blir noen tur til Verona? Man reiser til Jessheim såklart! 16. november går Jessheim Vintermaraton av stabelen, og jeg blir å finne på start! Så sent på høsten/tidlig på vinteren pleier jeg vanligvis å kun bedrive skitrening, men så altså ikke i år.

Godt i gang med langturer
Forrige helg ble det en tur på 33km, og denne helgen en tur på 36km, hovedsaklig på asfalt. Beina er tunge, men begynner å bli bittelitt bedre. Trening på ukedager blir litt mer halvhjertet, men jeg prøver å bvevege på muskulaturen nesten hver dag:)

Denne uka er det jo høstferie, noe som gjerne betyr litt mindre press på deltidsjobben, og litt mer tid til trening…..